Konjički klub Varaždin '95

If your horse says no, you either asked the wrong question, or asked the question wrong.
 
Početna stranicaPočetna stranica  PortailPortail  PretraľnikPretraľnik  Registracija  Login  

Share | 
 

 Novinski članci, nagrade/pohvale

Go down 
Autor/icaPoruka
Lilika
Adminstratorica
Adminstratorica
avatar

Female
Broj postova : 4277
Age : 23
Location : trnovec-vž
Registration date : 22.12.2007

PostajNaslov: Novinski članci, nagrade/pohvale   sub 25 vel 2012 - 14:03

30.09.2011.

Sportski pothvat mjeseca (Kolovoz) KK Varaždin 95Priznanje Zajednice športskih udruga grada Varaždina Sportski pothvat mjeseca kolovoza pripalo je Konjičkom klubu Varaždin 95, čije su članice Karla Horvat i Pia Damjanić postale državne prvakinje u dresurnom jahanju. Državno je prvenstvo, koje je ujedno bilo i Otvoreno prvenstvo grada Varaždina, održano je 27. i 28. kolovoza ove godine na terenima i u organizaciji Konjičkog kluba Varaždin 95 u Biškupcu. Nastupila su čak 36 natjecateljska para, koji su se natjecali u pet utakmica, a Varaždinke su zlatna odličja odnijele uz dvije od pet kategorija, koliko ih se održavalo tijekom dvodnevnog natjecanja. Karla Horvat je bila najbolja u u kategoriji pony jahača, na grlu Dylian, dok je Pia Damjanić postala najbolja jahačica u Hrvatskoj u kategoriji mladi jahači na grlu Apolo. Priznanje Sportski pothvat uručeno je im je danas na stadionu Sloboda.

http://www.radio-varazdin.hr/index.php?content=novosti&id=5490


___________________________Priznanje od strane HKS-a za uspješnu organizaciju Državnog prvenstva


te zahvalnica za promociju konjičkog sporta___________________________Zahvala sponzorima
Domjenak Konjičkog kluba Varaždin '95
Obj. 04.02.2012

Konjički klub Varaždin '95 prigodnim je domjenkom u caffe baru Sloboda zahvalio svim svojim sponzorima koji su tijekom godine pomogli u radu kluba. Tom je prilikom prezentiran film o radu Konjičkog kluba kao i organizaciji državnog prvenstva u jahanju održanog u kolovozu prošle godine u Varaždinu.

Varaždinka Karla Horvat postala je tada prvakinja Hrvatske u kategoriji pony jahača, a druga Varaždinka Pia Damjanić, osvojila je prvenstvo Hrvatske u kategoriji mlađih jahača, kao i prvenstvo Grada Varaždina.

Pokazavši se kao sjajni organizatori, vrijedni članovi KK Varaždin '95, njih dvadesetak, i ove
će godine, 21.i 22. srpnja, organizirati Prvenstvo Hrvatske u dresurnom jahanju. Kako nas
je izvjestila tajnica kluba Spomenka Damjanić ove je godine u planu sudjelovanje na još
desetak dresurnih i desetak turnira u preponskom jahanju.

S obzirom da zanimanje za ovaj sport sve više raste među Varaždincima svi zainteresirani
budući jahači mogu se osobno javiti u klub ili informacije dobiti na mobitel 091/ 515-5008.

Aktualno.hr

___________________________


Sport Varaždin

Na terenima zagrebačkog hipodroma u organizaciji KK Breza protekle subote 24. ožujka održan je turnir u dresurnom jahanju, ujedno i prvo kolo Croatia Cup-a.
Iako tijekom zime nisu u mogućnosti redovito trenirati budući kako na terenima koje koriste u Biškupcu nema zatvorenog jahališta, natjecateljice KK Varaždin 95 odlično su startale u novoj sezoni. Karla Horvat na grlu Dilian je u utakmici E kategorije osvojila 1. mjesto, a u kategoriji A treće. Pia Damjanić je na grlu Quattro u utakmici kategorije L osvojila 6. mjesto, a u utakmici kategorije LM s grlom Apolo drugo. Ines Kovačević je s grlom Cobra u utakmici kategorije L osvojila 1. mjesto, a s grlom Argonaut u kategoriji M četvrto.
_____________________________________________

4 Travanj 2012

Magdalena Čurila srebrna

U nedelju, 1.4. po prvi puta održan je turnir u dresurnom jahanju na terenima Konjičkog kluba Trajbar team u Zaprešiću.


U A utakmici, Magdalena Čurila osvojila je 2. mjesto, dok se Ines Kovačević na grlu Frodo plasirala na 4. mjesto. U LM utakmici, Pia Damjanić na grlu Apolo zauzela je 3. mjesto, a Ines Kovačević je na grlu Cobra osvojila 4. mjesto.

Slijedi kratka pauza i pripremanje članova KK Varaždin 95 za I. kolo Jarun kupa koje će se održati 21.4. na prostorima KK Jarun
___________________________________________________________


24 Travanj 2012

Uspješne jahačice

Na terenima Konjičkog kluba Jarun, protekle subote 21.4. održan je turnir u dresurnom jahanju pod nazivom I. kolo Jarun kupa.

Održale su se dvije utakmice, Utakmica E i A kategorije.
Natjecateljice KK Varaždin '95 nastupile su u utakmici A kategorije i ponovo postigle odlične rezultate!
Magdalena Čurila je na grlu Luna ponovo osvojila 2. mjesto, Ines Kovačević se plasirala na 3. mjesto na grlu Frodo, a Karla Horvat na grlu Dyilian plasirala se na 9. mjesto.


Kako su 17.3. počeli treninzi pod stručnim vodstvom glavnog trenera kluba, Tomić Borisa, pozivamo sve zainteresirane za treniranje preponskog i dresurnog jahanja ili sve zainteresirane za školu jahanja da nas posjete na prostorima kluba svaki dan od 16:00 do 18:00 sati

___________________________________________________________

01 Lipanj 2012

Ponovo na vrhu

Prošlog vikenda, 19.5. održano je II kolo Jarun kupa na prostorima KK Jarun.

Iako su cure naučile krivi program, stigle su ispraviti pogrešku i postići izvrsne rezultate.
Natjecateljice su se natjecale u A utakmici.
Prvo mjesto zauzela je Ines Kovačević na grlu Frodo sa osvojenih 70 % , drugo mjesto zauzela je Magdalena Čurila na grlu Luna sa osvojenih 68 % , te Karla Horvat na grlu Dyilian koja nažalost nije bila u plasmanu sa osvojenih 57 %

12.5. održano je III kolo Croatia Cup-a u preponskom jahanju u Koprivnici na kojem je nastupila Ines Kovačević sa svojim Argonautom u utakmici 3b. sa Američkim baražom na visini od 110 centimetara i osvojila 2. mjesto. Odlične plasmane napravio je i varaždinac Filip Rožmarić iz Majerja a najbolji je plasman imao u utakmici 3a. sa Američkim baražom s osvojenim 3. mjestom.
___________________________________________

Varaždinke prvakinje ZagrebaProteklog vikenda, na terenima zagrebačkog hipodroma održano je Prvenstvo Grada Zagreba u organizaciji Purgerskog konjičkog kluba.

Natjecateljice su ponovo pokazale da su najbolje svojim rezultatima.
u A utakmici natjecale su se Karla Horvat na grlu Dyilian te Ines Kovačević na grlu Frodo. Karla je u utakmici zauzela 2. mjesto s osvojienih 61 %, te postala kadetska prvakinja grada Zagreba. Ines se plasirala na 1. mjesto u utakmici s osvojenih 62,92% te je također je zauzela 1. mjesto u istoj kategoriji za petogodišnje konje.

U L utakmici natjecale su se Magdalena Čurila s Lunom te Karla Horvat s Dyilian. Curama je ovo bio prvi nastup u toj kategoriji.
Magdalena je osvojila 2. mjesto u utakmici s osvojenih 61,67% , te postala juniorska prvakinja grada Zagreba. Karla se plasirala na 5. mjesto s osvojenih 52,56%.

U LM utakmici natjecale su se Ines Kovačević s Centaur Cobrom te Pia Damjanić s Quattrom.
Pia je zauzela 6. mjesto u utakmici s osvojenih 57,89%, te postala viceprvakinja grada Zagreba u kategoriji mladih jahača. Ines se plasirala na 2. mjesto u utakmici sa osvojenih 61,52%.

U zadnjoj utakmici kategorije M nastupila je Ines Kovačević na svojem Centaur Argonautu te se plasirala na 5. mjesto u utakmici i na 4. mjesto u poretku za Prvenstvo grada Zagreba.

Napisala: Lidija Rijavec

_______________________________________

Pia i Karla obranile naslove

Na Prvenstvu Hrvatske u dresurnom jahanju provedenom proteklog vikenda na terenima Konjičkog kluba "Varaždin 95" u Biškupcu Varaždinke su ponovno ostvarile izvrsne rezultate.
Pia Damjanić u kategoriji mladih jahača u utakmici LM i Karla Horvat u kategoriji kadeta u utakmici A osvojile su naslov državnih prvakinja ponovivši tako prošlogodišnji uspjeh. U Kategoriji juniora u utakmici L Magdalena Čurila osvojila je naslov viceprvakinje. Osim naslova državnih prvakinja varaždinke su ostvarile i niz odličnih rezultata u pojedinačnim utakmicama. Pia Damjanić je u utakmicama kategorije E osvojila dva druga i u kategoriji LM dva prva mjesta, Karla Horvat je u utakmicama kategorije A ostvarila dva druga mjesta, Ines Kovačević drugo i treće mjesto u utakmici kategorije LM, Magdalena Čurila osvojila je treće mjesto u utakmici kategorije L i Lidija Rijavec treće mjesto u utakmici kategorije A. Ostvarenim rezultatima na državnoj razini varaždinke su potvrdle kako cjelogodišnji trud, naporni treninzi i briga oko konja nisu bili uzaludni te kako i na narednim natjecanjima možemo očekivati odlične rezultate jahačica Konjičkog kluba "Varaždin 95".


________________________________________

Varaždinke Pia i Ines ponovo među najboljima

Mlade Varaždinke Ines Kovačević i Pia Damjanić, članice konjičkog kluba "Varaždin 95", sudjelovale su proteklog tjedna na 3. međunarodnom sajmu konjarstva "HorseVille", održanom u Srbiji.

Već višestruko nagrađivane Pia i Ines tom su prilikom predstavljale Hrvatsku i ostvarile odlične rezultate. U dva natjecateljska dana održalo se ukupno šest utakmica. U drugoj utakmici prvog natjecateljskog dana Ines na konju Centaur Argonaut osvojila je 1. mjesto dok se Pia na konju Quattro plasirala na 4. mjesto. U trećoj utakmici prvog natjecateljskog dana Ines osvojila je 3. mjesto, a Pia 6. mjesto. u utakmici, a ekipno su osvojile 3. mjesto.
Drugog dana natjecanja u drugoj utakmici Ines je osvojila 2. mjesto, a Pia 3. mjesto. U posljednjoj i najzahtjevnijoj utakmici Dressage cup-a Ines na konju Centaur Argonaut osvojila je odlično 2. mjesto.

U sklopu sajma se ujedno održavao i dresurni forum pod okriljem Svjetske konjičke organizacije i Saveza za konjički sport Srbije na kojem je prisustvovao i predstavnik k.k. "Varaždin `95", a stručnjaci najvišeg međunarodnog ranga upoznali su polaznike Foruma sa svim neophodnim koracima kako bi krenuli putem kvalitetnijeg rada s jahačima, konjima i stručnjacima u sportu, radi postizanja vrhunskih sportskih rezultata, kako u regiji, tako i u svijetu.
__________________________________________

Dresurni bal 1.12.2012

U subotu 01.12.2012 u organizaciji Konjičkog kluba „Varaždin `95“ u „Zlatnim goricama“ održao se dresurni bal, kao pečat na kraju natjecateljske dresurne sezone za 2012. godinu.
Na balu su prisustvovali dresurni jahači iz cijele Hrvatske, predstavnici Hrvatskog konjičkog saveza, te predstavnici Sudačkog i Dresurnog odbora HKS-a, a najvažniji dio večeri bio je službeno predstavljanje rang liste
dresurnih jahača HKS-a na kojima je potvrđeno da je 2012. godina najuspješnija u povijesti k.k. „Varaždin `95“.
Tako je prošlogodišnja prvakinja Hrvatske u kategoriji “pony jahači” i aktualna ovogodišnja prvakinja Hrvatske i pobjednica Croatia cup-a Karla Horvat ujedno i prva na rang listi u kategoriji „Kadeti“.
Magdalena Čurila je kao viceprvakinja države i prvoplasirana u Croatia cup-u zauzela drugo mjesto na rang listi u kategoriji „Juniori“ dok je Lidija Rijavec zauzela odlično četvrto mjesto u istoj kategoriji. Pia Damjanid, također ved drugu godinu za redom prvakinja Hrvatske i ovogodišnja pobjednica Croatia
cup-a u kategoriji „Mladi jahači“ zauzela je prvo mjesto na rang listi u svojoj kategoriji.
Ines Kovačevid je sa najviše sakupljenih bodova osvojila prvo mjesto u kategoriji „Seniori“, te prvo mjesto u ukupnom poretku na rang listi svih dresurnih jahača.
Uz pojedinačne uspjehe, odličan uspijeh je zabilježen i u kategoriji „Team competition“ gdje je konjički klub „Varaždin `95“ osvojio 2. mjesto,a u kategoriji mladih konja četverogodaca prvo mjesto pripalo je kobili Cony u vlasništvu K.K. „Varaždin `95“.Zadnja promjena: Lilika; sub 1 lip 2013 - 7:53; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh] Go down
wendy
6. year of riding
avatar

Female
Broj postova : 3657
Age : 24
Location : bj
Registration date : 20.04.2008

PostajNaslov: Re: Novinski članci, nagrade/pohvale   pon 17 pro 2012 - 18:20

Jako lijepo Very Happy sve pohvale djevojkama i čestitke na visokim i zasluženim rezultatima

_________________
If you are going to teach a horse something and have a good relationship, you don't make him learn it - you let him learn it.
[Vrh] Go down
Lilika
Adminstratorica
Adminstratorica
avatar

Female
Broj postova : 4277
Age : 23
Location : trnovec-vž
Registration date : 22.12.2007

PostajNaslov: Re: Novinski članci, nagrade/pohvale   sub 1 lip 2013 - 7:55

Na I. kolu Barok Cupa jahačice Konjičkog kluba “Varaždin 95″ postigle odlične rezultate

U nedelju, 26. svibnja na prostorima Zagrebačkog hipodroma održano je I. kolo Barok Cupa u organizaciji Konjičkog Kluba "Pony Express".

Turnir je organiziran u vidu promocije baroknih pasmina konja, stoga su po prvi puta bile odvojene utakmice za konje baroknih pasmina i sve ostale pasmine konja.

Na turniru su sudjelovale tri jahačice Konjičkog kluba "Varaždin 95" i postigle odlične rezultate.

U prvoj utakmici E kategorije nastupala je Ines Kovačević s mladim konjem Atosom te je bila plasirana na 2. mjesto s rezultatom 56,62%

U A utakmici, u skupini licenca D1 i D2, Magdalena Čurila sa Cobrom osvojila je 1. mjesto s 58,61%, dok se Karla Horvat s Dyilian plasirala na 3. mjesto s osvojenih 54,86%. Ines Kovačević s Atosom, u skupini licenca D3 i D4, plasirala se na 3. mjesto s rezultatom 58,89%

U L utakmici otvorenoj za sve kategorije natjecale su se Magdalena Čurila i Karla Horvat. Karla je s Dyilian osvojila 2. mjesto s 55,93%, a Magdalena se plasirala na 3. mjesto s 55,28%

Sljedeći turnir na kojem će sudjelovati varaždinske jahačice održava se 16. lipnja u organizaciji "KK Trajbar Team" u Zaprešiću.

[Vrh] Go down
Lilika
Adminstratorica
Adminstratorica
avatar

Female
Broj postova : 4277
Age : 23
Location : trnovec-vž
Registration date : 22.12.2007

PostajNaslov: Re: Novinski članci, nagrade/pohvale   uto 18 lip 2013 - 10:23

KK Varaždin 95: Uspješan nastup u 2. kolu Croatia Cupa u dresurnom jahanju

Proteklog vikenda na terenima Konjičkog kluba "Trajbar team" u Zaprešiću održano je 2. kolo Croatia Cupa u dresurnom jahanju na kojem su članice Konjičkog kluba "Varaždin 95" ponovno postigle odlične rezultate.

U utakmici kategorije A Karla Horvat na grlu Frodo osvojila je prvo mjesto s ostvarenih 61.25%. U utakmici kategorije mladih konja Lidija Rijavec zauzela je drugo mjesto s ostvarenih 60.40%, dok je Ines Kovačević na grlu Atos zauzela treće mjesto s ostvarenih 56%.

Treća mjesta osvojile su Magdalena Čurila na grlu Cobra u utakmici kategorije L s ostvarenih 56.86%, Pia Damjanić na grlu Quattro u kategoriji LM s ostvarenih 54.51% i Ines Kovačević na grlu Centaur Argonaut u utakmici kategorije M s ostvarenih 57.68%.

Posebno raduje debitantski nastup mlade jahačice Karle Miklautz koja je na grlu Luna u utakmici kategorije E ostvarila odličan rezultat od 56.31% plasiravši se na deseto mjesto, ističu iz KK "Varaždin 95".

[Vrh] Go down
wendy
6. year of riding
avatar

Female
Broj postova : 3657
Age : 24
Location : bj
Registration date : 20.04.2008

PostajNaslov: Re: Novinski članci, nagrade/pohvale   pet 21 lip 2013 - 12:24

Sve ste bolje i bolje. Vidi se puno uloženog truda,rada i ljubavi. Bravo Very Happy samo tako dalje

_________________
If you are going to teach a horse something and have a good relationship, you don't make him learn it - you let him learn it.
[Vrh] Go down
Lilika
Adminstratorica
Adminstratorica
avatar

Female
Broj postova : 4277
Age : 23
Location : trnovec-vž
Registration date : 22.12.2007

PostajNaslov: Re: Novinski članci, nagrade/pohvale   pon 2 ruj 2013 - 12:28

[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: Novinski članci, nagrade/pohvale   

[Vrh] Go down
 
Novinski članci, nagrade/pohvale
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Konjički klub Varaždin '95 :: KONJ&JAHAČ :: Konjički klub Varaždin '95-
Forum(o)Bir: